Nya perspektiv - ja tack?!

När man ser saker ur ett nytt perspektiv blir det också naturligt att göra annorlunda. Jag coachar privatpersoner, ledare och grupper till klarsyn, grunden till att älska nuläget eller konkretisera och nå målet.


Vad jag kan hjälpa dig att uppnå?

 

Coaching utgår från dig och vad du vill uppnå. Jag har bidragit till många positiva resultat inom vitt skilda områden. Här kan du se vanliga resultat min coaching ger. 

 
 
 • Utveckla sitt ledarskap

 • Eliminera stress en gång för alla

 • Få mer livskraft och energi

 • Överkomma rädsla och oro

 • Sluta bekymra sig för vad andra skall tycka

 • Känna passionen i livet

 • Förbättrade relationer

 • Hantera utmanande situationer/människor

 • Nå sina mål

 • Sluta älta/oroa

 
 

Jag utgår från något som kallas de tre principerna när jag coachar.
Vill du veta mer om min grundsyn, hittar du ett filmklipp här som berättar mer.

 

 

Olika coachningformat jag använder

 
Eva rund.png

Intensivcoachning

Intensivcoaching är för dig som snabbt vill gå på djupet, utmana din nuvarande uppfattning och nå nya resultat som följd av ökad klarsyn. Vi träffas under en heldag + två uppföljande samtal per telefon/skype a 1,5 h. Detta är en mycket effektiv coaching som ger snabba resultat förutsatt att du är villig att gå "all in".


Pris: 7 000 kr

Individuell coachning

Individuell coaching passar dig som vill få nya insikter, inspiration och stöd till förändring, i livet i allmänhet eller i relation till en specifik utmaning eller situation. Vi träffas 5-10 ggr i en takt som passar dig (ofta en gång per månad). Personliga möten eller via telefon/skype.
 


Prisexempel: 5200 kr (5 ggr)

Gruppcoachning

Gruppcoaching ger en unik möjlighet att utvecklas med likasinnade där erfarenhetsutbytet ger värdefulla insikter. Vi belyser olika situationer med frågor, diskussioner och övningar under en mysig internathelg på Herrgård alt. 4-5 tillfällen (2 h per gång) tillsammans.
             Pris: enligt tillfälle


Vanliga frågor

 

+ Hur lång tid pågår coachningen?

Det varierar. Många väljer att starta med ett paket som omfattar en intensivdag (heldag i avkopplande miljö, inkl lunch) samt två uppföljningstillfällen (1,5h per gång). Efter det kan du vara redo att gå vidare med dina nyvunna insikter på egen hand eller så planerar vi en fortsättning tillsammans. Vanligt är då t.ex. 1 samtal per månad i 6 månader. Kunder utanför Göteborgsområdet väljer vanligen coachning via telefon, tex 60 min var tredje vecka.

+ Telefon eller ansikte-ansikte?

Båda alternativen fungerar lika bra. Jo, faktiskt! Jag trodde inte det själv innan jag provat. Utgångspunkten är vad som passar dig bäst. Vill du träffas så är jag tillgänglig i Göteborg med omnejd.

+ Är jag låst till ett fast antal coachningstillfällen?

Du kan välja att avsluta precis när du vill även om jag rekommenderar minst 3 månader för att implementera nya insikter och landa i ett nytt sätt att tänka och vara kring frågan/områdena du vill jobba med.

+ Hur vet jag om vi passar?

Jag är lika angelägen som du om att vi skall passa för varandra. Därför erbjuder jag ett fritt coachningsamtal i syfte att lära känna varandra för att se om vi passar ihop. Vi pratar då om vad du vill uppnå och vad jag kan erbjuda. Känns allt bra för båda parter lägger vi upp en plan för fortsatta samtal. Kontakta mig så tar vi ett samtal!

+ Kan jag ge bort en coachning som en gåva?

Självklart! Det är ett bra sätt att få någon att snabbt komma igång. Jag erbjuder ett speciellt gåvopaket med tre tillfällen (60 min) för 3150 kr. Skulle det efter första samtalet inte passa får du tillbaka betalningen.

 

 • Jag vill tacka dig för att du är den bästa mentor, lärare, coach mm, man kan tänka sig. Du är super-professionell, samtidigt som du är så imponerande hjälpsam.
  — Anna
 • Du är oerhört kompetent och duktig på det du jobbar och passionerat brinner för. Dessutom är du enormt effektiv och handlingskraftig.
  — Jonas
 • Den coachning jag fick av dig vid min skilsmässa gjorde skillnad som natt och dag och hjälpte mig hantera situationen på ett konstruktivt sätt. Tusen tack och kram!
  — Anonym
 • Tack för hjälpen att gå från tokstressad och o-klok till närvarande och klok!
  — Magnus

Låt oss prata!

Kontakta mig så pratar vi närmare om hur jag kan hjälpa dig vidare.