Sagt om mig

 

Här kan du läsa om vad andra sagt om mig. Jag hoppas att det ger dig en bättre bild av vem jag är och hur det är att arbeta med mig. Här lämnar du ett eget omdöme.

 

+ Carsten Hallhagen, skadechef, Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän

Hej Eva! Tack för senast – inte minst för dina kloka och goda råd! Du är verkligen en helt fantastisk person i många avseenden, inte minst genom ditt sprudlande engagemang – det smittar!! Att du dessutom efter en kort analys snabbt kan presentera förslag till olika åtgärder vittnar verkligen om en särskild förmåga och att du har ett genuint intresse för att vilja hjälpa till. Det är både inspirerande och känns tryggt att få kunna bolla olika frågor med dig – inget tycks vara dig främmande! Kram till dig för detta!!

+ Ola, egenföretagare

"Eva har en unik förmåga att få mig att förstå med hjälp av sina metaforer och bilder som hon ritar både på papper och uppe i mitt huvud.

Hon är fokuserad vilket gör att tiden används väldigt effektivt och jag uppfattar att vi kommer långt varje gång vi träffas. Det blir lätt att sortera ut olika utmaningar tillsammans med Eva.

Många skulle må bra av att träffa Eva helt enkelt!"

+ Patrick Wikström, platschef, Volvobil

"När man jobbar med Eva så måste man vara beredd på att få se verkligheten i sitt eget agerande för det är det som Eva får dig att se. Eva säger sällan vad du skall göra, hon får dig att se det själv. När du beskriver ett problem och inte själv kan se vad du behöver göra så kan du få exempel från helt andra områden som gör att du ser och förstår ditt eget problem."

+ Jan-Inge Isacsson, VD, Scandinfo AB

"Att jobba med dig är krävande och stimulerande på samma gång. Du får mig att anstränga mig till det yttersta av min tankeförmåga och det kan vara jobbigt. Belöningen är att det resulterar i en och annan bra tanke.

Att jobba med dig är komplicerat och enkelt på samma gång. Du kan ställa de mest krångliga frågor som finns men när vi väl vänt på sakerna några gånger så blir slutsatsen ofta något enkelt och självklart. Det är gött!

Att jobba med dig är momentant tröttande och långsiktigt energigivande. Man kan vara helt slut efter en stunds problemlösande men får en kick när pusselbitarna faller på plats.

Att jobba med dig är flexibelt och kompromisslöst på samma gång. Du vill åstadkomma pragmatiska lösningar men är orubblig i din övertygelse att kundnyttan måste säkras.

Att jobba med dig är att jobba med ett proffs. Det är ett privilegium.
Att jobba med dig är skitkul!"

+ Marie Eriksson, kommunikationschef, Dalarnas Försäkringsbolag

"Tack Eva, för ditt otroligt värdefulla bidrag till en lyckad konferens. Undersökningen vi genomfört tillsammans, den röda tråden – servicekedjan, introduktionen för gruppledare och de gruppuppgifter du hjälpt oss med blev tillsammans en väldigt relevant konferens. Våra deltagare var jättenöjda och vi ser att tankarna från konferensen lever vidare med kraft. Ämnet och upplägget engagerade, med mixen av kul, seriositet, mål och mening."

+ Britt-Marie, gruppchef

"Stort tack för din medverkan idag!!
Du är verkligen hur duktig som helst på att föra fram budskap på ett (eller flera) sätt som jag är säker på inte lämnar någon oberörd.
Kan inte finnas någon som inte tog med sig något från dagen.'"

+ Kayen, coach

"My experience of Eva is someone who is phenomenally grounded in serving from the space of "Love". What the heck does that mean?

It means quite simply this - you will hear about people saying be nice, do things in a trust worthy way, build credibility etc. There is a difference between doing these things and being these things - Eva is about "being".

Being comes from authenticity, integrity - knowing that she would rather walk away from a sale than stiff you with something that isn't appropriate to your needs just in order to make a sale. When people live and come from that space of "being" the natural result is a focus on providing the best service for the client in a way the client gets. When people come from that place of non-neediness, it is truly about serving and a natural outcome of that is well being and clarity.."