Öppna föreläsningar och
kurser

Här kan du anmäla dig till mina öppna föreläsningar och kurser.
För bokning/mer information, skicka ett mail till eva@evahauge.se.


Retreat med yinyoga

Rusar veckorna fram i rasande fart med jobb, logistik, disk och massor av “måsten”? Längtar du efter tid för dig, för att landa, hinna andas? Skulle det vara skönt att få verktyg för att hantera vardagens olika utmaningar med mer klokskap, jämnmod och frid i sinnet?

Då är detta helgen för dig! Detta är en riktig Må-Bra-Helg för dig som vill njuta av sinnesfriden i en makalöst vacker miljö och få en och annan insikt att ta med hem som gör vardagen lättare och roligare

Vi bjuder på en garanterat stressfri helg med en blandning av god, ekologisk och närproducerad mat, yinyoga (nybörjare varmt välkomna), goda samtal och nya insikter på Två skyttlar i Örby (nära Kinna/Skene) vid Västra Öresjön.

Det blir en blandning av föreläsning/diskussion/övningar kring mentalt välmående (leds av Eva Hauge) blandat med yinyogapass (leds av yogainstruktör Freyja Sverrisdóttir). Yinyoga är en mycket stillsam yogaform. Alla rörelser utförs sittande eller liggande och varje position hålls i 3-5 minuter. Om du är stressad, har svårt för att varva ner, är stel eller spänd eller har problem med cirkulationen är yinyoga något för dig. Inga förkunskaper krävs och man behöver inte vara varken vig eller stark.

Antalet platser är begränsat, först till kvarn...
 

När: 3-5 maj

Pris: 3700 kr (inkl moms)
BOKA-TIDIGT-RABATT: 200 kr vid bokning senast 15 april

Priset inkluderar allt du behöver för en riktigt skön helg

Övernattning 2 nätter i dubbelrum (enkelrumstillägg 850 kr)
Middag fred & lörd (dryck tillkommer)
Frukost lörd & sön
Lunch lörd & sönd
samt fika

Bastu och utomhusbad ingår för den som vill. Vill man bada i utomhusspa tillkommer 150 kr som betalas på plats till Två Skyttlar.

10-tvaskyttlar_byggnad.jpg

 

FÖRELÄSNINGAR

Vill du att jag skall föreläsa hos er? Hör av dig! Exempel på tidigare föreläsningar hittar du nedan.

MENTALT VÄLMÅENDE - VÄGEN FÖR FOLK SOM INTE HAR TID ATT MEDITERA

Tid: 2 h

Alla vill vara lyckliga men få svarar tveklöst JA! på frågan ”Är du så lycklig som du skulle vilja vara?”. Vi lägger allt för mycket kraft på stress, oro och ”vad andra skall tycka” trots att vi vet att det inte gör oss lyckliga. Varför är det så? Vad är det som gör att vi människor inte vilar i det mentala välmående vi alla föds med? Förklaringen står att finna i ett antal psykologiska grundlagar som avgör både hur vi känner oss och beter oss. När vi förstår det blir upplevelsen av det enda liv vi har helt annorlunda!

 

SINNESFRID I EKORRHJULET

Tid: 1,5 h 

Eva Hauge bjuder på en stund av reflektion, humor, livsvisdom och personliga berättelser i ett lättsamt format men med det allvarliga syftet att visa vägen till ett mer medvetet sätt att leva livet. Våga vägra ”full snurr i ekorrhjulet med Jante på axeln”. Med ökad klarsyn kommer bättre beslut i vardagen vilket leder till ett fridfullare sinne.